۱۴ ترفند سری در آشپزی که فقط مخصوص سرآشپزهای رستوران‌هاست!

۱۴ ترفند سری در آشپزی که فقط مخصوص سرآشپزهای رستوران‌هاست!

آنهایی که اغلب آشپزی می‌کنند حتما می‌دانند که حضور در آشپزخانه یعنی بودن در یک جهنم واقعی: پاشیدن روغن، سوختن گوشت و خراب شدن تخم‌مرغ‌هایی که تازه خریده‌اید نمونه‌ای از افتضحاتی است که ممکن است آشپزها تجربه کنند.

ما در روزیاتو عاشق این هستیم کاری کنیم شما کاربران بر چالش‌های خود پیروز شوید. به همین دلیل، امروز ۱۴ ترفند بسیار کاربردی را برای شما فهرست کردیم که با کمک آنها بتوانید هنگام حضور در آشپزخانه برای طبخ غذا هم در زمان خود صرفه جویی کنید، هم بر اعصابتان مسلط باشید و هم مهارت‌های خود را تقویت کنید.

ترفندهای کاربردی سرآشپزها

  • اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.

  • برای بریدن بی‌عیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. این کار از چسبیدن کیک به تیغه چاقو جلوگیری می‌کند.

  • سر یک افشانه را داخل یک لیمو فرو کنید تا بتوانید آب لیمو را به راحتی افشانه یا اسپری کنید.

  • اندزه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید.

  • برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند باند کشی به دور دسته آن بپیچید.

  • هر چه پوست لیمو ترش نازک‌تر باشد، مزه آن ترش‌تر است.

  • برای سرخ شدن بهتر سوسیس بهتر است برش‌های کوچکی را در قسمت داخلی و بیرونی آن ایجاد کنید.

  • برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه‌ سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.

  • وقتی یک برش از کیک برمی‌داریم، می‌توانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری ‌کنیم.

  • جوشاندن و آب‌پز کردن یک تخم مرغ چقدر وقت می‌برد؟

  • بهتر است سبزیجات تازه را در تکه‌ای فویل بپیچیم تا بتوانیم در مدت زمان طولانی‌تر آنها را تر و تازه نگه داریم.

  • برای طبخ کامل بیکن، برش‌هایی از آن را روی یک تکه فویل بگذارید. فر را در دمای ۲۰۴ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بیکن را بپزید.

  • برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده است، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.

  • استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری می‌کنید و برش‌های کامل و مرتبی خواهید داشت.

نکته مهم: برای فرو کردن یک تکه بیسکوییت در شیر و پیشگیری از کثیف شدن انگشتان خود، از چنگال استفاده کنید.

منبع: brightside
۳ نظر

ورود

  • zc بهمن ۹, ۱۳۹۸

    اگه بسکوییت بدون مغز(کرم) بود چی کار کنیم؟؟؟
    بعد یک تکه بسکوییت ساده چطوری چنگال وارد کنیم خورد نشه

  • Zc بهمن ۱۰, ۱۳۹۸

    دوستان چرا تایید نکردین من ۴ ساله روزیاتو رو دنبال میکنم من بهم بر خورد توهین هم نکردم
    من می گم چجور چنگالو در بسکوییت ساده بدون مغز کرم فرو کنیم بدون اینکه بسکوییت خورد بشه همین، کجاش اشکال داره
    خیلی ناراحت شدم این طرز برخورد با طرفداراتون خیلی بده.

    • h بهمن ۱۰, ۱۳۹۸

      بندازش توی شیر خودش خیس که شد میاد روی شیر بعد با چنگال بردار بخورش