ویدیویی از مخفیگاه سری گنج های آدولف هیتلر در تونل های معادن پتاسیم مرکرز

ویدیویی از مخفیگاه سری گنج های آدولف هیتلر در تونل های معادن پتاسیم مرکرز

در ۲۲ مارس ۱۹۴۵، نیروهای آمریکایی از رودخانه راین عبور کرده، به قلب قلمرو آلمان نازی وارد شده، از سمت فرانکفورت به سمت شمال شرقی کشور پیشروی کرده و به گوتا رسیدند. درست پیش از ظهر روز ۴ آوریل، روستای مرکرز توسط ارتش سوم آمریکایی ها تسخیر شده و سربازان شروع به بازجویی از ساکنان محلی در مورد شایعاتی مبنی بر انتقال منابع طلای رایش بانک از برلین به درون معدن پتاسیم مرکر کردند. در تمامی این بازجویی ها، آن ها نیز شایعات را بازگو کردند اما هیچ کسی به وجود شمش های طلا در آن زمان در این معدن اشاره ای نکرد تا اینکه دو زن فرانسوی فاش کردند که ذخایر طلای آدولف هیتلر را به چشم دیده که چند هفته قبل در این معدن انبار شده اند.

گنج های آدولف هیتلر

آمریکایی های در ۷ آوریل ۱۹۴۵ وارد معدن شده و گنجی از طلا به ارزش بیش از ۲۵۰ میلیون دلار کشف کردند که می توانست سهم حیاتی در نبرد آدولف هیتلر با اروپایی ها داشته باشد. پروفسور تیموتی نفتالی، کارشناس سرشناس حوزه چپاول های نازی ها، ۷۴ سال بعد از کشف این ذخیره طلا به محل بازگشت. این معدن روزگاری مکان مورد علاقه نازی ها برای انبار کردن کالاهای ارزشمند به سرقت رفته بود، مکانی که اکنون نیز معادن پتاسیم و نمک آن فعالند. اکنون نیز دسترسی به محل نگهداری گنج سری نازی ها کار ساده ای نیست. این ماجراجویی با ۲,۰۰۰ فوت پایین رفتن از طریق آسانسور صنعتی معدن آغاز می شود. دکتر نفتالی در نهایت به یک ورودی بدون نام می رسد که نازی ها آن را شماره هشت می نامیدند.

پشت این در یکی از بزرگ ترین گنج هایی که تاکنون بشر جمع آوری کرده بود وجود داشت، اتاقی با عرض ۷۵ فوت در ۱۵۰ فوت طوول و ۱۲ فوت ارتفاع با خط راه آهن مخصوص خود که داخل و وارد می شد و بخش بزرگی از ثروت آلمان نازی را در خود جای داده بود. اما نازی ها به این راحتی ها از گنج های خود نمی گذشتند زیرا برای تسخیر این معدن، نبرد سختی بین نیروهای آلمانی و آمریکایی انجام گرفت.

گنج های آدولف هیتلر

سربازان آمریکایی از ترس اینکه مبادا این دریچه و اتاقک یک تله باشد، با استفاده از مواد منفجره در دیوار آن سوراخی ایجاد کردند و تنها پس از فرو نشستن گرد و خاک ناشی از انفجار بود که بزرگی کشف سربازان آمریکایی آشکار شد.

گنج های آدولف هیتلر

پروفسور نفتالی می گوید که بدون شانس، کمتر کسی می توانست این گنج را بیابد و همین موضوع باعث شده بود که نازی ها این مکان را برای مخفی کردن طلاهای خود انتخاب کنند، مکانی پر از تونل که بدون داشتن راهنما می توان ماه ها در آن سرگردان بود.

گنج های آدولف هیتلر

بعد از اینکه دو زن فرانسوی اعتراف کردند کسانی را در حال خارج کردن طلا و پول از این معدن دیده اند، نیروهای آمریکایی وارد اتاق شده و با ۸,۱۹۸ شمش طلا مواجه شدند، اما این مقدار کافی نبود و هنوز هم معلوم نیست که چه اتفاقی برای آن همه طلای به سرقت رفته رخ داده بود. برآورد می شود که نازی ها به رهبری آدولف هیتلر ذخایر طلایی به ارزش ۵۹۸ میلیون دلار از کشورهای اروپایی که تسخیر کردند به سرقت بردند اما گنجی که در معادن مرکرز پیدا شد همه این ذخایر را شامل نمی شد.

بیشتر بخوانید: محتوای نامه آلبرت انیشتین در مورد بمب اتمی که مانع پیروزی هیتلر در جنگ جهانی دوم شد

منبع: express
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود