خوشمزه روز: پای نوتلا به شکل درخت کاج [تماشا کنید]

خوشمزه روز: پای نوتلا به شکل درخت کاج [تماشا کنید]

این پای نوتلا نه تنها خوشمزه است، بلکه بسیار زیبا نیز هست و می توانید به عنوان دسر برای مهمان های خود سرو کنید. برای یادگیری روش پخت آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ۲ ورق خمیر آماده شیرینی
  • ۵۰ گرم نوتلا
  • ۳۰ گرم بادام خرد شده
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. خمیر شیرینی پف کننده را به شکل درخت کریسمس برش دهید. ۲ عدد
  2. روی یکی از درخت ها، یک لایه نوتلا بمالید. روی آن بادام خرد شده بپاشید.
  3. لایه دوم درخت کریسمس را روی بادام بگذارید.
  4. لبه های مثلث را با فاصله های یک سانتی متری برش دهید. مراقب باشید که ساقه درخت در بخش میانی باقی بماند و بریده نشود.
  5. نوارهای کناری را یک به یک بپیچانید.
  6. در بالای درخت، یک ستاره خمیری قرار دهید.
  7. درون یک پیاله، زرده تخم مرغ را با مقداری آب مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید.
  8. پای نوتلا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته و سطح آن طلایی شود.
  9. در آخر با پودر قند تزئین و سرو کنید.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود